Intresseanmälan

15 + 15 =

Weidemann T6027

Weidemanns största teleskoplastare, finns att få under 2 m x 2 m (HxB).
Finns med fyrhjulsstyrning, framhjulsstyrning & krabbstyrning!

Weidemann teleskoplastarna ligger i framkant vad det gäller kombinationen av förarkomfort, sikt, lyfthöjd, maskinbredd, och prestandan. Weidemann T6022 är fyrhjulsdriven och går att köra med framhjulsstyrning, krabbstyrning och fyrhjulsstyrning samt har 100% diffspärr. Detta i kombination ger en lättmanövrerad och mycket stabil maskin med en snäv vändradie. Maskinen har starka lyftcylindrar med hydraulisk parallelföring och med en perfekt anpassad lastarkinematik. Glidbeläggningen på teleskopsarmens innerrör är underhållsfria samt alla viktiga hydrauliska ledningar är skyddade mot yttre påverkan.

Den nya generationen har även ”Jog Dial” vilket är ett instrument som gör att du kan ställa hydrauloljevolymen steglöst efter behov. Vid behov kan hydrauloljans flödesmängd ställas in manuellt med manöverelementet ”Jog Dial”. Det är en fördel när maskinen driver ett hydrauliskt påbyggnadsredskap som inte behöver maskinens fulla hydraulprestanda. Elektronisk handgas samt krypkörningsfunktion. Föraren kan på det sättet arbeta med maskinen och påbyggnadsredskapet väldigt finkänsligt och skona resurserna och bränsle.

Ytterligare bekvämlighet är scroll-rullarna i joystick, som låter dig mjukt och steglöst justera funktionerna. Detta gör att man t.ex. kan köra en ballgrep/rundbalsklämma mjukt och fin med en scroll-rulle eller t.ex. kan sköta båda vingarna på vikplogen på separata scroll-rullar. Istället för att byta mellan knappar och dra joysticken i sidled.

En annan finess med Weidemann teleskoplastarna är ”VLS”. ”Vertical lift system”, vilket underlättar för föraren. Av tekniska skäl hos Weidemann T6027 så används vls-funktionen endast vid sänkning.

De är också väldigt servicevändliga med sin öppningsbara motorhuv som gör det möjligt till snabb tillgång dit man vill åt. Weidemann har också enkel åtkomst av smörjpunkterna. Allt detta i kombination för att göra arbetet snabbare och mer konstnadseffektivt för dig som brukare.

Som med alla Weidemann-maskiner så kan man kundanpassa den i princip hur mycket som helst så den tekniska datan kan skilja något från maskin till maskin.
Samt mängder av möjliga redskapsalternativ finns.

Weidemann står för 40 års erfarenhet inom utveckling och serietillverkning av kompakta hjullastare, teleskophjullastare och teleskoplastare.
Den ständiga vidareutvecklingen i tätt samarbete med kunder inom kommunerna, entreprenörerna, kyrkogårdsförvaltningen, lantbruket, industri samt häst och ridsporten har lett till att Weidemann idag är ledare på världsmarknaden. Stark brytkraft i kombination med en stor markfrigång och hög stabilitet gör denna maskin användbar inom alla områden.

Teknisk data

Längd4 400 mm
Bredd1 960 – 2 027 mm *Beroende på däck
Höjd låghytt1 980 mm
Höjd höghytt2 100 mm
Vikt5 225 kg
Nyttolast2 700 kg (max)
Skopvridpunkt (max. slaglängd)6 080 mm
Överlasthöjd indragen teleskopsarm3 730 mm
Överlasthöjd utsträckt teleskopsarm5 600 mm
Dumphöjd indragen teleskopsarm3 450 mm
Dumphöjd utsträckt teleskopsarm5 280 mm
Däck12,5-18 MPT-01 *Finns fler
DrivningstypHydrostatisk
DrivningLänkaxel
Hastighet30 km/h (max)
MotorKohler 74 hk, STEG III B
Körhydraulik450 bar
Arbetshydraulik90 l/min (240 bar)
Svängradie1,700 inre & 3,670 yttre (m)
FästeEuro & Stora BM
Produktblad

Exempel på tillval & bildgalleri:

Kunder som tittat på denna produkt tittade även på:

Belos TransPro 5080

Midjestyrd redskapsbärare för alla årets säsonger. 50 hk, 80 l/min.
Se mer…»

Weidemann 1160

Midjestyrd kompakthjullastare.
Väger ca 2,2 t, lyfter ca 1t. 32 hk.
Se mer…»

Kubota F3890

Frontmonterad rotorklippare.
150 – 180 cm klippbredd, 38 hk.
Se mer…»

Melex 380

Elbil, med eller utan hytt. Flak eller skåp. 50 – 100 km räckvidd.
Se mer…»

Intresseanmälan

8 + 13 =